Farebné sklo

Biele pracovné dosky z tvrdeného skla

Potrebujete opticky zväčšiť priestor? Biela farba a elegantne lesklé plochy vám v tom pomôžu – vytvoria nádherný kontrast s tmavou, či stredne tmavou podlahou, alebo tmavšími obkladmi. Zoženiete ich v hladkom prevedení ale aj s jemným vzorom - podľa toho, čo vám a vášmu interiéru najlepšie vyhovuje.

Nebojte sa práce s kontrastmi, ak si ale nebudete istí, nechajte si od nás poradiť. Radi pracovnú dosku kompletne prispôsobíme vašim predstavám. Má byť výsledok čo najčistejší, alebo naopak pripomínať prírodný mramor, či iný kameň?


Skleněná pracovní deska černá kuchyně

Doska sa vyrába z kaleného skla - práve proces kalenia materiálu zaistí jeho výnimočné vlastnosti a odolnosť (voči poškodeniu i vyšším teplotám) a pozdvihne ho na úroveň bezpečnostných skiel.

Len pre porovnanie: pevnosť kaleného skla sa oproti nekalenému až zdesaťnásobí. Sklo je zároveň pružnejšie a znesie väčšiu záťaž. Nie je ľahké ho rozbiť - a keď už sa tak predsa len stane, roztriešti sa na drobné neostré kúsky. Vďaka tomu sa riziko poranenia minimalizuje.

Skleněná pracovní deska čirá kuchyně

Skleněná pracovní deska bílá kuchyně

 

Údržba a vlastnosti biele sklenené pracovné desky

Sklenené pracovné dosky sa vyznačujú výbornou údržbou a mechanickou a tepelnou odolnosťou (až 300 ° C). Vďaka neporéznosti majú výbornú umývateľnosť. Možno ich udržiavať aj najlacnejšími čistiacimi prostriedkami a sú vhodné pre alergikov (tvoria dokonalé antibakteriálne prostredie).

 

 

barva Materiály / barevnost ruka Údržba / vlastnosti popis Technický popis / postup