Farebné sklo

Čierna lesklá pracovná doska - estetická aj praktická voľba

Čierna je absolútne univerzálna a hodí sa snáď ku všetkému. K tmavému i svetlému nábytku, do bytu aj do domu. Možno ju kombinovať so všetkými farbami. Pracovná doska z čierneho kaleného skla vyniká vysokou odolnosťou, skvelými mechanickými i tepelnými vlastnosťami a exkluzívnym vzhľadom. Ľahko sa udržiava, obmýva, aj leští, a to úplne bežnými čistiacimi prostriedkami.

Záleží, ako vaša kuchyňa vyzerá, akého výsledku chcete docieliť a samozrejme aj na tom, aký veľký priestor máte k dispozícii - tmavé farby totiž všeobecne opticky zmenšujú. Na druhú stranu lesklé odrazové plochy a sklenené prvky ho zase dokážu opticky trochu rozšíriť.


Skleněná pracovní deska černá kuchyně

Tmavým farbám sa rozhodne nedá uprieť jedna vec: modernému interiéru dajú veľký nádych luxusu. Aj keď vlastníte len druhoradú kuchyňu, leštená pracovná doska jej prepožičia úplne odlišný dojem.

Môže byť buď úplne hladká, alebo svojím žilkovaním pripomínať napríklad mramor.

Skleněná pracovní deska čirá kuchyně

Skleněná pracovní deska bílá kuchyně

 

Údržba a vlastnosti - čierne sklenené pracovné desky

Čierne sklenené pracovné dosky sa vyznačujú výbornou údržbou a mechanickou a tepelnou odolnosťou (až 300 ° C). Vďaka neporéznosti majú výbornú umývateľnosť. Možno ich udržiavať aj najlacnejšími čistiacimi prostriedkami a sú vhodné pre alergikov (tvoria dokonalé antibakteriálne prostredie).

 

barva Materiály / barevnost ruka Údržba / vlastnosti popis Technický popis / postup