Farebné sklo

Grafo-sklo - moderné dekorácie pre náročných

Grafo-sklo je dizajnovým doplnkom, ktorý oživí nielen vašu kuchyňu. Prvky, farby či grafiky sa netlačia priamo na sklo, ako je tomu v prípade fotoskla, ale na laminačnú fóliu - tá sa následne na sklo lepí (tlač sa vykonáva pomocou digitálnej tlače).

Vyrába sa z bezpečnostného kaleného skla - vďaka čomu je pevné, odolné a jeho údržba nezaberie veľa času. Zložité a zdĺhavé čistenie škár, s ktorým ste sa museli potýkať pri keramických obkladoch, vás v tomto prípade nečaká. Podobne ako u iných sklenených obkladov, aj tu vzniká len minimum škár. Zabudnite preto na ohranú klasiku a siahnite po elegantnejšom riešení.


čiré sklo fototisk skleněný obklad

Individuálne poňatie

Motív, ktorý vás oslovuje, si môžete buď vyhľadať v našej ponuke, alebo napríklad na webe www.shutterstock.com, kde je takmer neobmedzený výber fotografií i abstraktných obrazov.

Ak však máte na mysli niečo špecifické a chcete vytvoriť úplne originálny motív, radi ho pre vás navrhneme, prípadne upravíme váš vlastný návrh.

skleněný obklad čiré sklo

 

Nielen v kuchyni

Týmto spôsobom vnesiete zaujímavú atmosféru aj napríklad do obývacej izby, alebo kúpeľne, kde môžete z vane sledovať  výhľad z "okna", či farebný západ slnka.

Údržba a vlastnosti

Obklady z tvrdeného skla sú výnimočné svojou odolnosťou (voči poškriabaniu, mechanickému poničeniu, či vyšším teplotám). Vďaka ľahkému čisteniu a údržbe sú vhodné aj pre osoby trpiace nejakou alergiou - umožňujú vytvorenie sterilného prostredia. Možno ich čistiť všetkými bežnými čistiacimi prostriedkami.

 

barva Materiály / barevnost ruka Údržba / vlastnosti popis Technický popis / postup