Farebné sklo

Číre sklo Lacobel do kuchyne i kúpeľne

Lacobel je číre sklo , ktoré z jednej strany (zadná) pokrýva farebný lak, ktorý býva často ošetrený ešte ochrannou farebnou fóliou. Stretávame sa s ním v kuchyniach aj kúpeľniach. Výnimkou nie sú ani kancelárska priestory, recepcie, či reštaurácie.

Slúži ako obklad stien, používa sa pri posuvných dverách a pod. Lepí sa priamo na stávajúci povrch, ktorý chcete vyzdobiť.


čiré sklo fototisk skleněný obklad

Materiál je odolný voči vysokým teplotám, vlhkosti, poškodeniu a UV lúčom - farby vplyvom času nevyblednú. Hodí sa aj do moderných interiérov. Jeho lesklý vzhľad prepožičia jeho okoliu nádych nadčasovej elegancie.

Aké výhody prináša? Sklo sa reže už farebné, nemusí sa lakovať dodatočne. Ľahko sa čistí a udržuje a skvele funguje aj v kombinácii s prírodnými materiálmi, ako je drevo alebo kameň.

skleněný obklad čiré sklo

 

Rozmyslite si ale, kde tento materiál hodláte použiť. Obyčajné sklo Lacobel máme v ponuke v hrúbke 4 mm (to ale nemožno považovať za bezpečnostné). Ako obklad za sporák bude vhodné skôr tvrdené sklo v hrúbke 6 mm (Float alebo Diamant).

 

barva Materiály / barevnost ruka Údržba / vlastnosti popis Technický popis / postup