Farebné sklo

Perfektné spojenie kvality, praktickosti a originálneho dizajnu

Jedná sa o absolútnu novinku v európskom sortimente. Všetci poznáme materiály, ako Lacobel, grafo-sklo alebo fototlač, ktoré sú na našom trhu už zavedené. My sme však chceli zájsť ešte ďalej a teraz vám prinášame novinku z Hannoverského veľtrhu dizajnu - sériu Art Collection.

Materiál, kde sa snúbi úplne originálny dizajn ornamentálnych skiel s fototlačou. Vyznačuje sa veľmi vysokou húževnatosťou a tepelnou odolnosťou, čo ho, vedľa klasického kaleného skla, stavia na naozaj vysokú úroveň. Ďalšou výhodou je veľmi dobrá umývateľnosť.

Štruktúru skla Atlantic, ktorá vyjadruje rozbúrené more, cítite na dotyk. Efekt je ešte podčiarknutý unikátnou tlačou hladiny mora.

Materiály / farebnosť obkladů s efektom

Art Collection - tvrdené sklo tl. 4 mm, kde sa reliéf snúbi s fototlačou

 

Údržba a vlastnosti

Jednou z mnohých výnimočných vlastností a výhod sklenených obkladov, pracovných dosiek a tvrdeného skla všeobecne, je jeho neporéznosť a jednoduchá údržba. Sú tiež veľmi odolné proti mechanickému ničeniu a poškriabaniu a biologicky neaktívne - zaručujú sterilitu a maximálnu hygienu.

Na čistenie sa odporúčajú bežné čistiace prostriedky. Sklenené obklady, vyrábané vo veľkých formátoch, úplne vyriešili problém s nevyčistitelnými miestami (ako sú napr.  špáry medzi klasickým kachlovými obkladom). Ďalším významným faktorom je skutočnosť, že tieto materiály sú vhodné aj pre alergikov a pre osoby citlivé na baktérie a plesne.

 

barva Materiály / barevnost ruka Údržba / vlastnosti popis Technický popis / postup  

 

Art Collection - tvrdené sklo tl. 4 mm, kde sa reliéf snúbi s fototlačou