Farebné sklo

Pracovná doska s LUX RAFF - odolné dosky z tvrdeného skla

Pracovná doska z materiálu LuxRaff, s povrchom v mate, skvele odoláva mastnote aj poškriabaniu, a v posledných rokoch je obrovským fenoménom. Materiál bol vytvorený priamo na použitie v kuchyni - na výrobu sklenených pracovných dosiek.

Tvrdené sklo je tepelne a mechanicky veľmi odolné - väčšinou vlastností prekonáva umelé kamene.

kuchyňská deska lux raff dřez

Každú kuchyňu pozdvihne o niekoľko úrovní vyššie

Luxraff je špecifický svojím hrubým povrchom pripomínajúcim kožu. Vďaka tejto štruktúre je povrch kuchynských dosiek húževnatý a odolný ako proti poškriabaniu, tak aj proti rozbitiu. Ako kalené sklo si aj Luxraff zachováva vysokú tepelnú odolnosť 250 ° C (šokovo až 600 ° C).

Sklenená pracovná doska z materiálu LuxRaff je v posledných rokoch obrovským fenoménom najmä v krajinách, ktoré sú čo sa dizajnu týka ďaleko pred Českou republikou. Pracovné dosky zo skla sú ohromným fenoménom , ktorý pozdvihne aj kuchyňu nižšej alebo strednej triedy o niekoľko úrovní vyššie . Tvrdené sklo je ako tepelne tak mechanicky veľmi odolné takže vo väčšine vlastností prekonáva umelé kamene.

kuchyňská deska lux raff ukázka

kuchyňská deska lux raff

kuchyňská deska lux raff detail

kuchyňská deska lux raff černá

 

Materiály / farebnosť dosek LUX RAFF

Lux Raff - sklo so špeciálnym povrchom, ktorý je vyvinutý tak, aby znášal hrubé zaobchádzanie a zaťaženie v kuchyni. Naša ponuka je takmer neobmedzená - môžete si vybrať zo vzorkovníku RAL alebo NCS, prípadne zvoliť vlastnú vzorku, podľa ktorej vám namiešame farbu.

 

Údržba a vlastnosti dosek LUX RAFF

Sklenenú pracovnú dosku Lux Raff, v podstate nie je možné poškriabať. Vyniká skvelou údržbou a mechanickou i tepelnou odolnosťou (až 300 ° C). Vďaka neporéznosti majú sklenené obklady výbornú umývateľnosť. Možno ich udržiavať aj najlacnejšími čistiacimi prostriedkami. Navyše tvoria dokonalé antibakteriálne prostredie, takže sú vhodné aj pre alergikov.

 

barva Materiály / barevnost ruka Údržba / vlastnosti popis Technický popis / postup