Farebné sklo

Štýlové sklenené dvere do kúpeľne

Chcete trochu odľahčiť interiér? Sklenené dvere si môžete zaobstarať otočné, aj posuvné (poprípade do puzdra, s týmto riešením je však nutné počítať dopredu - už pri realizácii kúpeľne) a to v rôznych farbách a prevedeniach. Do miestnosti tak vnesiete nielen svetlo, ale predovšetkým decentný moderný prvok.

Dvere vždy vyrábame z kaleného skla, aby splnili všetky bezpečnostné normy (sklo je veľmi odolné, ak by však došlo k jeho rozbitiu, vzniknuté črepiny nie sú ostré, takže sa nemôžete zraniť).

Sklo môže byť pieskované, priehľadné, nepriehľadné, s jemným nenápadným motívom, či s fototlačou (tisíce fotografií nájdete na stránkach shutterstock.com, no môžete samozrejme dať prednosť vlastným rodinným fotografiám, alebo abstraktným motívom - je však nevyhnutné dbať na patričnú kvalitu, čo je minimálne 100 dpi).


Skleněné dveře

Skleněná příčka

S výberom dverí do kúpeľne vám pomôžeme

Ak si potrpíte na netradičné interiérové riešenia a radi prekvapujete kreatívnymi nápadmi, sú podobné dvere presne pre vás. Výber správneho typu je veľmi zásadný - celosklenené posuvné dvere nikdy nebudú vykazovať také tesniace vlastnosti ako dvere otočné, čo by mohlo byť nepríjemné.

Určite sa tiež oplatí nevoliť dvere z číreho skla.

 

Skleněné dveře uchycení

Skleněné dveře u podlahy

 

Materiály / farebnosť

Float lesk - tvrdené sklo s ľahkým zelenkavým nádychom

Diamant lesk - tvrdené sklo, ktoré je až o 80% vyčistené od zelenkavého nádychu a je vhodné na svetlejšie farby

Float mat - tvrdené sklo s ľahkým zelenkavým nádychom, pohľadová strana je matná

Diamant mat - tvrdené sklo, ktoré je až o 80% vyčistené od zelenkavého nádychu, pohľadová strana je matná, používame na svetlejšie farby

Float bronz - tvrdené sklo, ktoré má bronzový nádych, prefarbené v hmote

Float šedý - tvrdené sklo, ktoré má dymový nádych, prefarbené v hmote

 

Údržba a vlastnosti

Tvrdené sklá sa vyznačujú najmä výbornou údržbou. Ďalšou nespornou výhodou je veľká mechanická i tepelná odolnosť (až 300 ° C). Vďaka neporéznosti majú navyše výbornú umývateľnosť. Možno ich udržiavať aj najlacnejšími čistiacimi prostriedkami. Sú vhodné aj pre alergikov.

 

 

barva Materiály / barevnost ruka Údržba / vlastnosti popis Technický popis kování