Farebné sklo

Skleněné dvere do púzdra - sklenené dvere k maximálnej úspore priestoru

Sklenené dvere do puzdra prinášajú jednu obrovskú výhodu - šetria priestor a vedia ho tiež opticky rozšíriť. Navyše vyzerajú luxusne, moderne a prepúšťajú svetlo, čo oceníte najmä u miestností s malými oknami, či u menších stiesnených priestorov. Ak túžite po originálnej výzdobe so zaujímavou potlačou, jedná sa o alternatívu priamo pre vás.

Sklenené dvere sa vyrábajú z kaleného skla, ktoré je veľmi odolné (až desaťkrát odolnejšie ako sklo nekalené) a zodpovedajú bezpečnostným normám (ak dôjde k poškodeniu, či rozbitiu, vzniknú drobné neostré čriepky, ktoré nikomu neublížia). Samozrejme je možné vybaviť  ich tiež madlami (vyrábame ich z brúsenej nerezovej ocele). Posuvný systém je taktiež vyrobený z odolného materiálu - z hliníka a ocele.


Skleněné dveře

Skleněná příčka

Slúži ako dizajnový doplnok domácnosti

Jedná sa ale skôr o estetické riešenie. Ak si chcete zachovať úplné súkromie, sklenené dvere nie sú ideálnou voľbou. Nikdy nebudú tesniť tak dokonale ako klasické zatváracie dvere.

Ruchy a zápachy nimi ľahko preniknú. Uvažujte preto, do akej miestnosti ich plánujete umiestniť. Farby aj vzory si samozrejme môžete vybrať podľa svojho vkusu. My vám s tým radi pomôžeme.

 

Skleněné dveře uchycení

Skleněné dveře u podlahy

 

Materiály / farebnosť

Float lesk - tvrdené sklo s ľahkým zelenkavým nádychom

Diamant lesk - tvrdené sklo, ktoré je až o 80% vyčistené od zelenkavého nádychu a je vhodné na svetlejšie farby

Float mat - tvrdené sklo s ľahkým zelenkavým nádychom, pohľadová strana je matná

Diamant mat - tvrdené sklo, ktoré je až o 80% vyčistené od zelenkavého nádychu, pohľadová strana je matná, používame na svetlejšie farby

Float bronz - tvrdené sklo, ktoré má bronzový nádych, prefarbené v hmote

Float šedý - tvrdené sklo, ktoré má dymový nádych, prefarbené v hmote

 

Údržba a vlastnosti

Tvrdené sklá sa vyznačujú najmä výbornou údržbou. Ďalšou výhodou je veľká mechanická i tepelná odolnosť (až 300 ° C) a ľahká umývateľnosť. Možno ich udržiavať aj najlacnejšími čistiacimi prostriedkami. Sú vhodné aj pre alergikov.

 

barva Materiály / barevnost ruka Údržba / vlastnosti popis Technický popis kování