Farebné sklo

Posuvné skleněné dvere - úspora miesta, vysoká odolnosť a moderný dizajn

Posuvné dvere slúžia ako predel medzi jednotlivými miestnosťami, alebo ich môžete využiť napríklad u šatníkovej skrine. Sú tiché, praktické a prepúšťajú viac svetla. Kúpite ich v mnohých variantoch - matné, číre, priehľadné aj nepriehľadné, či ladené do konkrétneho farebného odtieňa. Možno ich kotviť na stenu, alebo napríklad do stropu.

Celosklenené posuvné dvere sú veľmi štýlové, bohužiaľ ale nie sú protihlukové a nezabránia ani šíreniu zápachov. Nemožno očakávať tesniace vlastnosti. Nie sú vhodné ani ako pevnostná zábrana proti zlodejom. Ich bezpečnostný index sa posudzuje podľa možnosti zranenia pri ich poškodení (rozbitie).


Skleněné dveře

Skleněná příčka

Vyrábame ich z odolného kaleného skla, ktoré spĺňa bezpečnostné kritériá. Posuvné systémy zase pozostávajú z kombinácie veľmi odolného hliníka a ocele a madlá tvorí kartáčovaná nerezová oceľ.

Sme schopní vám dodať jednokrídlové aj dvojkrídlové dvere. Hmotnosť môžeme vypočítať pomocou jednoduchého vzorca - 2,5 kg na milimeter hrúbky skla, krát 1 meter štvorcový.

 

Skleněné dveře uchycení

Skleněné dveře u podlahy

 

Materiály / farebnosť

Float lesk - tvrdené sklo s ľahkým zelenkavým nádychom

Diamant lesk - tvrdené sklo, ktoré je až o 80% vyčistené od zelenkavého nádychu a je vhodné na svetlejšie farby

Float mat - tvrdené sklo s ľahkým zelenkavým nádychom, pohľadová strana je matná

Diamant mat - tvrdené sklo, ktoré je až o 80% vyčistené od zelenkavého nádychu, pohľadová strana je matná, používame na svetlejšie farby

Float bronz - tvrdené sklo, ktoré má bronzový nádych, prefarbené v hmote

Float šedý - tvrdené sklo, ktoré má dymový nádych, prefarbené v hmote

 

Údržba a vlastnosti

Tvrdené sklá sa vyznačujú najmä výbornou údržbou. Ďalšou výhodou je veľká mechanická i tepelná odolnosť (až 300 ° C) a ľahká umývateľnosť. Možno ich udržiavať aj najlacnejšími čistiacimi prostriedkami. Sú vhodné aj pre alergikov.

 

barva Materiály / barevnost ruka Údržba / vlastnosti popis Technický popis kování