Farebné sklo

Sklenený obklad do kuchyne - Elegancia, luxus, jednoduchosť a praktickosť

Sklenené obklady do kuchyne a kúpeľne sa stávajú neoddeliteľnou súčasťou našich domovov. Predovšetkým u tých, ktorí kladú veľký dôraz na praktickosť a dokonalý dizajn.

Sklenené dosky za kuchynskú linku, vyrábané vo veľkých formátoch, sú odolné voči vysokým teplotám počas varenia, aj proti mechanickému poškodeniu. Majú len minimum spojov, a tak úplne eliminujú starosti s čistením špár, ktoré sú častým problémom pri klasických kachľových obkladoch. Tiež výrazne uľahčí život alergikom. Slúži ako praktický pomocník a luxusný doplnok zároveň, čo v oblasti dizajnu nebýva vždy samozrejmosťou. Preto by vo vašej kuchyni rozhodne nemali chýbať.

Vďaka svojej jednoduchosti a ostro rezaným hranám perfektne korešpondujú so súčasným minimalistickým štýlom. Nevyžadujú zložitú údržbu - vaša kuchyňa bude čistá, doslova za niekoľko sekúnd. Spájajú štýl, funkčnosť, eleganciu a luxus a nadchnú aj náročnú klientelu.

 

Sklenený obklad za kuchynskú linku, fototlač

 

OBKLADY DO KUCHYNE AKO súčasťou dokonalého INTERIÉRU 
Sklenené obklady do kuchyne sú v dnešnej dobe veľmi obľúbené . Nielen vďaka svojej praktickosti, ale predovšetkým vďaka jednoduchosti, rozmanitosti a originalite radíme sklenené obklady do kategórie nadčasového dizajnu určeného pre tých najnáročnejších zákazníkov.

Sklenený obklad kuchyne

 

Doladí váš interiér k úplnej dokonalosti

Kladieme veľký dôraz na vzhľad celého interiéru. Všetky sklenené obklady zameriavame a zasielame do výroby až po kompletnej konzultácii so zákazníkom.

Jedným z prvých krokov pri výrobe kuchynských obkladov je presné zmeranie priestoru medzi hornými skrinkami a pracovnou doskou. Sklenená doska sa vyrába z jedného kusu, presne na mieru vašej kuchyne a do daného priestoru sa vlepuje. Vždy dbáme na to, aby sme docielili dokonale zladený, ​​elegantný a nadčasový celok.

 

Sklenené obklady, pracovná doska, drevo

 

Sklenený obklad

 

Sklenené obklady - možnosti

Sklenené obklady možete vybrať z celej našej ponuky:

Jednofarebné obklady

Fototlač

Obklady s efektom

Brúsený ornament

Obklady z číreho skla