Farebné sklo

Obklady z kaleného skla za sporák - elegantné a praktické

Kladiete veľký dôraz na vysokú praktickosť a dokonalý dizajn? Sklenené obklady sa často objavujú v domácnostiach náročných užívateľov - sú moderné, štýlové a hlavne nenáročné na údržbu. Ak často varíte, uľahčíte si prácu s upratovaním a neustálym čistením kuchynských obkladov. Práve to, býva častou nevýhodou kachľových obkladov - škáry sa rýchlo znečistia a zle sa udržujú.

Skleněné obklady do kuchyně, modré podsvícení

Záleží však na výbere vhodného materiálu - bežná sklenená doska za sporákom trpí a môže veľmi skoro dôjsť k jej zničeniu. Oproti tomu kalené sklo za varnú dosku patrí a bude mať dlhodobú životnosť.

Sklenené obklady dokonale vzdorujú vysokým teplotám pri varení a sú odolné proti mechanickému poškodeniu - vďaka tomu veľmi rýchlo vytláčajú ostatné materiály zo "závodnej dráhy".

Skleněná deska za kuchyňskou linku - bílá

Žlutý skleněný obklad, bílá kuchyně Skleněné obklady - šedý obklad
Skleněné obklady do kuchyně - jednobarevný, granit Bílý skleněný obklad, do výšky skříněk
Skleněný obklad jednobarevný, fialová Skleněné obklady zelená kuchyně
Skleněný obklad kuchyně - bílá diamant Kobaltová modř skleněné obklady kuchyně

 

Materiály / farebnosť

Float lesk – tvrdené sklo s ľahkým zelenkavým nádychom

Diamant lesk – tvrdené sklo , ktoré je až o 80 % vyčistenej od zelenkavého nádychu a je vhodné na svetlejšie farby

Float mat – tvrdené sklo s ľahkým zelenkavým nádychom pohľadová strana je matná

Diamant mat – tvrdené sklo , ktoré je až o 80 % vyčistenej od zelenkavého nádychu pohľadová strana je matná používame na svetlejšie farby

Farebná škála je takmer neobmedzená . Môžete si vybrať zo vzorkovníka RAL , NCS , metalických farieb , prípadne si dodať vlastný vzorku podľa , ktorého Vám namiešame farbu .

 

Údržba a vlastnosti

Sklenené obklady za sporák sa vyznačujú najmä výbornou údržbou. Ďalšou nespornou výhodou je veľká mechanická i tepelná odolnosť až 300 ° C . Vďaka neporéznosti majú sklenené obklady výbornú umývateľnosť . Je možné udržiavať aj najlacnejšími čistiacimi prostriedkami . Sklenené obklady a sklenené pracovnej dosky sú vhodné pre alergikov vďaka tomu , že tvoria dokonalé antibakteriálne prostredie.

 

 

barva Materiály / barevnost ruka Údržba / vlastnosti popis Technický popis / postup