Farebné sklo

PROFIL SPOLEČNOSTI

- Spoločnosť FAREBNÉ SKLÁ s.r.o. pôsobí na slovenskom trhu od r . 2004
- Našim zákazníkom ponúkame výrobky z tvrdeného skla , ako sú sklenené obklady , sklenené pracovnej dosky , so širokým využitím v interiéri , prevažne v kuchyniach a kúpeľniach , sklenené priečky a sprchové kúty
- Vytvárame výrobky perfektné kvality , ktorá prináša dlhú životnosť výrobkov a spokojnosť našich zákazníkov ...
- Väčšina zamestnancov u nás pracuje dlhšie ako 7 rokov .

 

 

DÔVODY PREČO SI VYBRAŤ NÁS
sdsdsderterter/1024.html

 

Až 7 rokov záruka

Chráňte svoj domov - ponúkame záručný aj pozáručný servis. Vďaka bohatým skúsenostiam a profesionalite si môžeme dovoliť držať záruku na našu prácu až 7 rokov.

 

sdsdsderterter/1024.html

 

Viac ako 10 rokov skúseností

Naša firma Farebné sklá pôsobí na trhu už viac ako 10 rokov a veľkú časť svojej existencie zasvätila sklu v interiéri. Radi zodpovieme všetky vaše otázky a pomôžeme vám s rozhodovaním. Budeme vám nápomocní nielen pri dispozičnom riešení, ale aj pri voľbe dizajnu a farebnosti pre vaše obklady do kuchyne, sklenené pracovné dosky i celosklenené steny.

 

sdsdsderterter/1024.html

 

Kompletný servis

Ponúkame kompletný servis - od poradenstva cez vizualizáciu a všetku administratívu, až po samotnú montáž. Samozrejmosťou je tiež komunikácia a spolupráca s ostatnými profesnými dodávateľmi.

 

sdsdsderterter/1024.html

 

Riešenie presne na mieru

Vážime si každého zákazníka a chápeme Vaše časové vyťaženie. Preto sa ku každému zákazníkovi pristupuje individuálne a všetky termíny konzultujeme s predstihom, tak aby sme sa čo najbližšie priblížili k potrebám a požiadavkám každého klienta. Spokojný zákazník je pre nás najlepšou reklamou.

 

sdsdsderterter/1024.html

 

Neobmedzená farebnosť

Vyvinuli sme špeciálny systém nanášania farieb na sklá, ktorý nám umožňuje podlakovat sklo takmer neobmedzenú škálou farieb. Môžete vyberať zo vzorkovníka RAL, NCS alebo farby na sklo Lacobel.

Vieme pripraviť najrôznejšie metalické farby aj takzvané efekty, alebo naniesť na sklo fotografiu. Našou najväčšou prednosťou je namiešanie farby presne podľa dodanej vzorky.


 

O NÁS

 

Vyrábame sklenené obklady, dvere i dvierka podľa vašich predstáv

Už viac ako 12 rokov sa zaoberáme výrobou sklenených obkladov do kuchyne i kúpeľne, kuchynských pracovných dosiek, sprchových kútov,  dverí a dvierok (do kuchynských skriniek i vstavaných skríň). Vyrábame dvere všetkých možných typov - posuvné, otáčacie i do puzdra. Ponúkame mnoho rôznych farebných prevedení, štruktúr i typov povrchov a vždy sa snažíme splniť všetky požiadavky klienta a výsledok úplne prispôsobiť jeho predstavám.

Naša firma Farebné sklá vznikla v roku 2004 ako pokračovanie živnosti, ktorá siaha do roku 1994. Jej pôvodné zameranie bola výroba a reštaurovanie vitráží. V roku 2004 bola rozšírená o veľkoobchod a predajňu ručne robených farebných skiel s kompletným náradím a potrebami pre výtvarné spracovanie plochého skla. Od roku 2006 sa začala zaoberať sklom v interiéri a v roku 2009 sa rozšírila o brnenskú pobočku. Teraz sa sklu v interiéri venuje na sto percent.

  

foto

  

Sme otvorení aj neštandardným riešeniam

Za dobu svojej existencie sme získali bohaté skúsenosti. Vďaka tomu sa neobmedzujeme iba na tradičné riešenie, ale vieme si poradiť aj s neobvyklými výzvami - ako sú atypické rozmery kuchynských pracovných dosiek, miešanie farieb na želanie (podľa predloženej vzorky) a podobne. Ponúkame vizualizácie, poradenstvo, farebný dizajn a konzultujeme údržbu a vhodnosť materiálu so všetkými našimi zákazníkmi. Vždy vás budeme pravidelne informovať o priebehu celej zákazky.

Chcete si niektoré naše vzorky prehliadnuť? Neváhajte navštíviť našu vzorkovňu v Prahe alebo v Brne.